Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jordanu zabranjeno pušenje u Kaliforniji

Organizatori Presidents Cupa, golf-turnira koji se od osmoga do 11. listopada igra igra u San Franciscu, upozoreni su posebice radi moguæih pušaèkih sklonosti Michaela Jordana.

Šesterostruki NBA prvak s Chicago Bullsima dokapetan je reprezentacije Sjedinjenih Država, koja u tradicionalnom dvoboju doèekuje reprezentaciju Ostatka svijeta (bez Europe) na terenima Harding Parka u San Franciscu, Kalifornija.

Turnir je u lokalnom Chronicleu najavljen uz fotografiju èuvenoga 46-godišnjeg košarkaša, na kojoj uživa u cigari usred odigravanja poena. Kako je pušenje na javnim površinama u Kaliforniji strogo zabranjeno, a golf-igralište smatra se javnim mjestom, organizator turnira upozoren je da Jordanu ne smije dopustiti pušenje.

Potvrdio je to Phil Ginsburg, upravitelj Gradskog ureda za parkove i rekreacijske zone.

“Veæ sam poslao e-mail direktoru PGA Toura. Podsjetio sam u dopisu da je pušenje ovdje zabranjeno te izrazio nadu da æe nam organizatori izaæi ususret.”

Jordan je upao u momèad profesionalaca koju kapetanski predvodi Fred Couples. Uz njega, u selekciji SAD-a sudjeluju najbolji amerièki golferi poput Tigera Woodsa i Phila Mickelsona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE