Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Još dvije NBA zvijezde otkazale nastup SP-u

Trebala je to biti momčad koja će se prošetati do novog zlata, no nakon silnih otkaza, vrlo je upitno s kojim će igračima Gregg Popovich krenuti u pohod na obranu naslova svjetskih prvaka.

Nakon što su sudjelovanje na Mundobasketu otkazale dvije najveće zvijezde – Anthony Davis i James Harden – stigla je vijest kako su isto učinila dva paklena šutera – Eric Gordon i C.J.McCollum.

Kao i Harden, tako su i oni naveli da se žele što bolje pripremiti za nadolazeću sezonu, gdje obojica sa svojim momčadima jure visok plasman na Zapadu.

Na širem popisu sada su ostali sljedeći igrači: Damien Lillard, Kemba Walker, Donovan Mitchell, Kyle Lowry, Bradley Beal, Jayson Tatum, Kevin Love, Kyle Kuzma, Khris Middleton, Myles Turner, Brook Lopez, Harrison Barnes, Andre Drummond, Tobias Harris, P.J. Tucker i Paul Millsap. 

Bez obzira na ova četiri otkaza, Amerikanci i dalje imaju priliku složiti brutalan sastav prepun All-Star igrača s kojim bi sigurno bili prvi favoriti turnira, no prvo treba vidjeti tko će se od ovih igrača na kraju doista i pojaviti u Kini.

Latest Posts

NE PROPUSTITE