Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Još dvojica NBA igraèa dolaze u Europu

Nakon što je NBA liga odluèila pokrenuti dva sudska procesa protiv Sindikata igraèa postalo je oèito da æe lockout vrlo vjerojatno odgoditi sljedeæu NBA sezonu. Stoga su zapoèeli uèestaliji odlasci NBA igraèa u europske ekipe.

Mladi krilni igraè Washington Wizardsa, Trevor Booker, èiji ugovor sa Wizardsima traje još tri godine, potpisao je ugovor za Bnei HaSharon, ekipu koja se natjeèe u izraelskoj ligi. Bookerov agent potvrdio je da æe njegov klijent potpisati ugovor sa klauzulom prema kojoj može raskinuti ugovor kada se lockout završi te se tako vrati u NBA ligu.

Ovaj rookie Wizardsa prošle je sezone prosjeèno postizao 5,3 poena i 3,9 skokova po utakmici. Booker je tako postao drugi NBA igraè koji æe igrati u Izraelu sljedeæe sezone, juèer je za Maccabi Tel Aviv potpisao Jordan Farmar.

Redove talijanske ekipe Vanoli Cremona pojaèao je Von Wafer koji je prošle sezone nosio dres Boston Celticsa. Wafer, kao i Booker, ima klauzulu u ugovoru koja mu omoguæuje povratak u NBA nakon završetka lockouta.

Wafer je u NBA ligi boravio 5 sezona te je promijenio èak 6 klubova. Najkraæe se zadržao u Clippersima za koje je odigrao samo jednu utakmicu. U karijeri je prosjeèno ostvario 5,1 poen i 1 skok po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE