Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Još jedan nevjerojatan povratak Miamija: Sjajni Slovenac na godišnjicu osvajanja Europskog prvenstva uništio Boston Celticse

LAKE BUENA VISTA – Goran Dragić postigao je 25 poena, Bam Adebayo je bio odličan u trećoj četvrtini te je na kraju imao 21 poen, a Miami Heat je izveo je još jedan povratak pobijedivši Boston Celticse rezultatom 106:101 te sada imaju vodstvo 2-0 u finalu istočne konferencije.

Duncan Robinson postigao je 18 poena, Jimmy Butler 14, Jae Crowder 12, a Tyler Herro 11 poena. Miami je u drugoj četvrtini zaostajao 17, a na poluvremenu 13 poena.

U utakmicama doigravanja imali su 0-21 skor kada su zaostajali barem toliko razlike na poluvremenu. Sada su na 1-21, a dvije pobjede ih dijele od njihovog prvog NBA finala još od 2014. godine.

“Volimo si otežavati stvari”, rekao je Butler. ” Volimo gubiti dvoznamenkastom razlikom i onda biti klinci koji se vraćaju.”

Kemba Walker imao je 23 poena za Boston, za koji je su po 21 poen postigli Jaylen Brown i Jayson Tatum. Brown je promašio tricu iz kuta koja bi zjednačila rezultat na preostalih 15 sekundi, a Butler je potom zaključio utakmicu s dva slobodna bacanja na preostale 7,4 sekunde.

Utakmica tri je u subotu. Dragić je inače igrajući na treću godišnjicu najdražeg košarkaškog trenutka u karijeri, kada je predvodio Sloveniju do naslova europskih prvaka – postigao devet poena u četvrtoj četvrtini.

Latest Posts

NE PROPUSTITE