Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Još jedan poraz Cavsa, Jazz bolji od Spursa

Sinoæ su u NBA ligi odigrane dvije utakmice, Jazzeri su ostvarili domaæu pobjedu protiv Spursa, a Bullsi upisali gostujuæu pobjedu protiv Cavsa.

Jazzeri su se više nego lako obraèunali sa Spursima, prvu èetvrtinu dobili su rezultatom32:22, te su do kraja utakmice uspjeli saèuvati steèenu prednost. Nisu u nijednom trenutku dopustili Spursima da im se eventualno približe i ugroze pobjedu. Bila je to njihova prva pobjeda nakon travnja 2008. U redovima Jazza šestorica igraèa sa dvoznamenkastim uèinkom, a najefikasniji bili su Carlos Boozer sa 27 koševa, 14 skokova i 4 blokade, te Deron Williams sa 27 koševa, 7 skokova i 9 asistencija. Kod Spursa najefikasniji bili su Tony Parker sa 21 košem i Tim Duncan sa 15 koševa i 13 skokova.  Jazzeri su ubacili samo jednu tricu iz 7 pokušaja, dok su igraèi Spursa imali samo za njih skromnih 14 asistencija.

Cavsu su upisali i treæi ovogodišnji poraz, ovoga puta bili su bolji Bullsi. Noah i Deng su odigrali izvrsnu obranu na Jamesu, te su ga zaustavili na 25 koševa, uz šut iz igre 9:17.  Inaèe je James tokom cijele utakmice pokazivao nervozu i svako malo prosvjedovao je kod zapisnièkog stola na odluke sudaca. Najefikasniji u redovima Bullsa bili su Derrick Rose sa 14 koševa i 11 asistencija, te John Salmons sa 14 koševa.  Kod Cavsa dvojica igraèa ostvarilo je double double Anderson Varejao (12k i 13sk) i Shaq O`Neal (14k i 13sk).

Nakon utakmice trener Bullsa Vinny Del Negro je izjavio: “Vrlo sam zadovoljan igrom koju smo pokazali na terenu, bila je to timska pobjeda u kojoj su svi igraèi podjednako zaslužni za ostvarenu pobjedu. Takoðer smo odigrali vrlo dobru i èvrstu obranu”.

Rezultati:
Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls 85:86 (video)
Utah Jazz – San Antonio Spurs 113:99 (video)

Latest Posts

NE PROPUSTITE