Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Još jedna NBA zvijezda potvrdila da želi u Tokyo

Sedmo mjesto koje je košarkaška reprezentacija SAD-a osvojila na Svjetskom prvenstvu u Kini upalilo je alarm u najjačoj košarkaškoj naciji svijeta.

Ispostavilo se kako uz toliko otkaza ipak nisu mogli doći do zlatne medalje te da će sljedeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju morati doći s daleko jačim imenima ako misle obraniti zlato.

Donovan Mitchell, Kemba Walker, Steph Curry i Draymond Green već su potvrdili da će biti na raspolaganju Greggu Popovichu sljedećeg ljeta, a danas je isto to potvrdio i Damian Lillard, najveća zvijezda Portlanda.

“Planiram biti dio toga, želim igrati na Olimpijskim igrama. Definitivno želim imati olimpijsku medalju”, izjavio je Lillard za američke medije.

Kakav tretman je Mundobasket imao u SAD-u vidjelo se po silnim otkazima igrača, a zanimljivo je da Lillard uopće nije pratio natjecanje za koje je bio na širem popisu reprezentativaca.

“Potpuno sam zaboravio na to, tek kada sam uključio Instagram, vidio sam rezultat”, komentirao je poraz SAD-a od Francuske.

Latest Posts

NE PROPUSTITE