Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Još uvijek nepoznat datum povratka Blakea Griffina

Trener Los Angeles Clippersa, Doc Rivers, kaže kako forma Blakea Griffina izgleda sve bolje, ali da se još ne nazire točan datum kada bi se mogao vratiti na parket. Zvijezda Clippersa odigrala je ove sezone samo 30 utakmica, a onda je na Božić uslijedila ozljeda kvadricepsa, zbog koje je trebao izbivati s terena oko dva mjeseca. Griffin je produžio svoj „godišnji“ lomom šake u tuči s jednim članom zaposlenika Clippersa. Do sada je propustio 39 utakmica, no Clippersi su se snašli i bez njega, te odigrali neke respektabilne utakmice.

Ne mogu 100% tvrditi kad će se vratiti, ali osjećam da bi to moglo biti uskoro. Samo nisam siguran kada“, rekao je Doc Rivers.

Jamal Crawford, najbolji „šesti“ igrač lige, rekao je da Griffin vježba u teretani te da izgleda dobro. Kaže da bi bilo odlično da se Blake odmah vrati, ali ne želi požurivati.

Naravno da je uvijek lakše igrati kada imate sve snage raspoložive i možete raditi planove. Ne treba požurivati povratak. Kada on kaže da je spreman, onda je spreman.“

Jeff Green spreman za utakmicu s Warriorsima

Još jedna pozitivna vijest za Clipperse je povratak Jeffa Greena, koji je protiv Memphisa zadobio posjekotinu glave, zbog čega je u bolnici dobio osam šavova. Nije igrao protiv New Orleans Pelicansa jer je razmak između te utakmice i one protiv Memphisa bio 22 sata, a NBA pravila nalažu da igrač mora odmoriti 24 sata nakon udarca u glavu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE