Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Josh Smith: Faried je klaun

S početkom nove sezone kreću i nove zanimljive priče i prepucavanja između igrača putem raznih medija. Tako je jučer bilo zanimljivo nakon utakmice između Pistonsa i Nuggetsa.

Josh Smith, krilni igrač Detroita, susret protiv Nuggetsa je počeo sjajno, zabivši 15 poena u prvoj četvrtini uz šut 6 od 10. No svima je poznata činjenica da J-Smoove ne staje tek tako sa šutiranjem, pa je tako u sljedeće tri četvrtine šutirao slabih 3 od 12 iz igre, naravno većinu izvan reketa i s poludistance.

Nakon utakmice svoj komentar za službenu stranicu Denvera dao je Kenneth Faried, koji je utakmicu završio s učinkom od 22 poena i čak 17 skokova: “ Puštali smo Josha Smitha da šutira. Na kraju je imao 25 poena, ali je nastavljao šutirati. Njegovi šutevi su ih izbacili iz utakmice.“

Smithu se nisu svidjeli komentari njegovog protivnika, pa mu nije trebalo dugo da mu i odgovori: „Ne zanimaju me komentari nikoga tko igra košarku i nosi dreadlockse. On je klaun, slobodno me citirajte dok to govorim.“

Čini se kako neće faliti uzbuđenja kada se ove dvije momčadi ponovno susretnu ove sezone. Podsjetimo, susret je završio pobjedom Denvera rezultatom 89-79.

Latest Posts

NE PROPUSTITE