Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Josh Smith: Hawksi me nisu željeli zadržati u ekipi

Krilni igrač Detroit Pistonsa, Josh Smith, u ponedjeljak je potvrdio da se Atlanta Hawksi nisu sastali s njim tijekom ljeta te da nisu imali namjeru produžiti njegov ugovor.

U intervjuu za radio “FM Atlanta” Smith je priupitan je li mu je netko iz Atlante nudio novi ugovor na što je on odgovorio: “Ne, toga nije bilo”, i nastavio: “Za vrijeme prijelaznog perioda bilo je puno igrača koji su se nalazili s raznim momčadima u Los Angelesu. Ja sam bio jedan od tih. To je ujedno i mjesto gdje sam vježbao ovo ljeto. Jednom sam vidio ljude iz Atlante i to je bilo kada su došli na jedan od mojih treninga samo da bi me pozdravili. Mislim da su se taj dan sastajali s Dwightom Howardom. Dok je trajao prijelazni period nikad nisu sjeli sa mnom i ponudili mi nešto.”

Smith, koji je prvih 9 sezona svoje karijere proveo u Hawksima, potpisao je ovoga ljeta ugovor s Detroit Pistonsima vrijedan oko 54 milijuna dolara. Krilo Pistonsa vraća se u Atlantu u srijedu kada prvi put igra kao gost u Phillips Areni. Također, Smith je po većini statističkih kategorija među prvih 10 igrača Hawksa svih vremena. Poslije devet godina s organizacijom kaže kako nema ništa protiv nikoga.

Jednom kad izuzmeš svoje osjećaje iz cijele priče shvatiš da je to posao”, rekao je Smith i dovršio: “Na neki način postavit ćete se kao da očekujete neuspjeh. To je franšiza koja želi ići u drugom smjeru i ja to razumijem. Ja sam krenuo dalje za svoje dobro i siguran sam da oni to razumiju.”

Ove je sezone Smith odigrao devet utakmica za Detroit te se nalazi na prosjecima od 16,2 poena, 6 skokova i 3,2 asistencije, što su nešto slabije brojke nego u dresu Hawksa, no s obzirom da još traje upoznavanje s novom ekipom, te brojke mogle bi do kraja sezone i porasti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE