Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Josh Smith oduševljen Pistonsima

Veliko pojačanje Detroit Pistonsa ovoga ljeta, Josh Smith marljivo se priprema sa suigračima za prve dane listopada i početak trening kampa. U razgovoru za službenu internetsku stranicu Pistonsa otkrio je svoje oduševljenje ekipom.

Iako ne smiju trenirati s osobljem Pistonsa, njihovi igrači, uključujući Smitha, samostalno su organizirali treninge na kojima se marljivo pripremaju za novu sezonu. Smith je tek dva mjeseca dana član Detroita, ali već je oduševljen viđenim i veseli se početku sezone.

“Mislim da sam odlično odabrao”, rekao je Smith o svojoj odluci da se kao slobodan igrač pridruži Detroitu. “Zaista sam impresioniran svime, cijelom ekipom i suigračima. Imamo mnogo momaka koji marljivo rade i međusobno se upoznaju. Zaista sam uzbuđen. Svi žele zajedno raditi i zajedno biti bolji. Kada možete biti dijelom tako nečega, to je zaista posebno.”

Tijekom ljeta čelnici ekipe su bili aktivni te su napravili zanimljivu razmjenu – doveli su Brandona Jenningsa iz Milwaukeeja u zamjenu za “paket” igrača, uključujući Brandona Knighta.

“Bio sam oduševljen kad sam čuo za razmjenu. Znam što je Jennings sve sposoban napraviti. U ekipi Bucksa je morao sve sam raditi, pa je morao i previše šutirati, uključujući i brojne loše šuteve. Znam ga dugo vremena. Pratio sam njegov razvoj od srednje škole, kada je bio pravi razigravač koji je prvo gledao kako dodati suigraču. On je odličan dodavač što će i pokazati ove sezone. Bit će utrka između mene, Drummonda i Monroea do obruča, tko će prvi uhvatiti njegova alley-oop dodavanja. Bit će zabavno.”

Smith je svih devet godina svoje NBA karijere proveo u dresu Atlanta Hawksa. Ondje je prosječno postizao 15,3 poena, 8 skokova i 3,2 asistencije po utakmici te će njegove all-round kvalitete sigurno biti veliko pojačanje za ekipu Detroita.

Latest Posts

NE PROPUSTITE