Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Josh Smith suspendiran jednu utakmicu

Krilni igrač Atlanta Hawksa, i osoba koja bi trebala biti vođa ove franšize nakon odlaska Joea Johnsona u Brooklyn, Josh Smith zaradio je danas suspenziju od čelnika svoje ekipe zbog incideta koji se, navodno, dogodio tijekom treninga.

Informacije koje pristižu iz Atlante govore kako je Smith izbačen s jučerašnjeg treninga, a danas je ekipa službeno izvijestila kako su odlučili suspendirati igrača na jednu utakmicu neigranja, uz nepoznatu novčanu kaznu.

Hawksi nisu objavili “pravi” razlog suspenzije, tek je navedeno da je Smith suspendiran zbog “ponašanja koje nije u najboljem interesu za ekipu.” Smith se odmah ispričao suigračima i navijačima te rekao kako je suspenzija posljedica njegove želje za nadigravanjem i frustracije zbog poraza u posljednje vrijeme. Hawksi su u posljednjih 7 susreta upisali čak 6 poraza.

To znači da će Smith, koji ove sezone prosječno bilježi 16,5 poena, 8,3 skoka i 3,7 asistencija, propustiti večerašnju utakmicu Hawksa koji na svome terenu dočekuju Brooklyn Netse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE