Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Josh Smith zatražio razmjenu

Krilni igraè Atlanta Hawksa, Josh Smith preuzeo je vodeæu ulogu u ekipi nakon ozljeda Ala Horforda i Joea Johnsona i najzaslužniji je za 23-16 omjer pobjeda i poraza ove sezone. Ipak, izgleda da nije zadovoljan situacijom u Atlanti i da želi zaigrati u nekoj drugoj momèadi.

Rok za razmjenu igraèa, 15. ožujak, sve je bliži a samim time i igraèi više razmišljaju o svojim ekipama i imaju li buduænosti u njima. Hawksi veæ godinama ne uspijevaju postiæi znaèajniji rezultat u doigravanju te je možda i vrijeme da krenu drugim putem. Prvi korak bi mogao biti razmjena Smitha, koji ima veliku vrijednost na tržištu i mogao bi Atlanti dovesti nekoliko pojaèanja.

Atlanta Journal Constitution piše kako je Smith ovih dana zatražio od vodstva ekipe razmjenu. Èelnici Hawksa pak do sada nisu pokazali namjeru mijenjati svog najboljeg igraèa ove sezone, ali uvijek postoji ponuda koju ne mogu odbiti.

Za sada je Golden State najglasniji u namjeri dovoðenja Smitha, no postoje glasine i da bi Hawksi mogli poslati ponudu prema Orlandu koja bi sadržavala dvojac Smith i Horford, a za uzvrat bi dobili koga drugoga nego najtraženije ime ovog prijelaznog roka, Dwighta Howarda.

Smith ove sezone zbog problema Hawksa s ozljedama ima veæu ulogu u ekipi te ostvaruje najbolje brojke karijere, 17,1 poen i 9,8 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE