Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jrue Holiday se vraća na teren

Nakon jako lošeg ulaska u sezonu 0-8, New Orleans Pelicansi su ostvarili dvije pobjede u zadnje četiri utakmice. Mogu li dostići nivo igre koji bi ih doveo do doigravanje, to je pitanje za neki drugi dan.

Ali ova vijest bi im mogla pomoći, Jrue Holiday će se vratiti u petak.

Znali smo da ovo dolazi, a generalni menadžer Pelicansa Dell Demps to je potvrdio novinaru Times-Picayunea Johnu Reidu.

Generalni menadžer Dell Demps najavio je kako će se razigravač vratiti u četvrtak i kako bi trebao igrati u petak/subotu protiv Portland Trail Blazersa. Holiday je propustio dio sezone kako bio sa svojom ženom Lauren, koji je bila na operaciji mozga zbog tumora. U rujnu, Lauren je rodila zdravu djevojčicu“, napisao je novinar John Reid.

Dobra vijest je kako se Holiday vraća, ali još važnija i bolja vijest za njegovu obitelj je to da su oni u dobroj poziciji da on može napraviti svoj povratak. Holiday će imati ograničenu minutažu, sve dok se ne navikne na ritam utakmica, bez obzira na to što se on pripremao ništa te ne može bolje pripremiti kao utakmica.

On će im donijeti drugi izbor u kreiranju šuta, tako da bi olakšao posao Anthonyju Davisu. Davis ima prosjek 30,7 poena, 11,1 skok ali jedan čovjek ne može ništa uraditi sam i treba pomoć kao i ostale zvijezde u NBA-u, Russell Westbrook ili James Harden. Holiday donosi širinu, s tim da će Tim Frazier koji je do sada startao otići na klupu i  s klupe davati doprinos.

Pelicansi bi uskoro trebali dobiti i usluge Tyrekea Evansa.

Evans bi se trebao uskoro vratiti nakon propuštenih 11 utakmica, zbog tri operacije na desnom koljenu. Pelicansi su objavili kako je u utorak počeo raditi, ali ostaje upitna vremenska odrednica njegovog povratka“, napisao je John Reid.

Latest Posts

NE PROPUSTITE