Saturday, March 30, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jrue Holiday zadovoljan suradnjom s Cousinsom, želi ostanak u New Orleansu

Startni razigravač New Orleans Pelicansa Jrue Holiday će ovog ljeta prvi put u svojoj 8 godina dugoj NBA karijeri postati free agent.

,,Nisam razmišljao o tome ni malo.“ rekao je za vikend Jrue o budućoj ljetnoj tržnici.

Ipak, Holiday je optimističan u pogledu njegovog ostanka među Pelicansima.

,,Da! Ja mislim da je zabavno s njim igrati,“ rekao je Holiday na pitanje o suradnji s DeMarcusom Cousinsom. ,,Očito je da su pobjede malo češće nego prije. To je jako dobro. Dodali smo velikog igrača pod košem i želimo pobjeđivati češće i to je zabavno.“

Pelicansi mogu Holidayu ponuditi novi petogodišnji ugovor, dok bi u slučaju da poželi sreću potražiti negdje drugdje (navodno su New York Knicksi i Philadelphia Sixersi najviše zainteresirani za njegove usluge) mogao dobiti ugovor na 4 godine.

Jrue je propustio početak sezone zbog bolesti supruge, a kada se vratio Pelicansi su bili u velikom zaostatku za momčadima koje se bore za playoff. Pobjede su postale malo češće, i nakon dolaska Cousinsa iz Sacramento Kingsa, ali to neće biti dovoljno za playoff nastup ove sezone (prema procjenama falit će im 4-6 pobjeda više nego što ih sad imaju.

Holiday je ove sezone za Pelicanse odigrao 63 utakmice (57 startao) i postizao 15,7 poena, 7,3 asistencije i 3,9 skokova uz 1,6 ukradenih lopti za 33,1 minut koliko je igrao u prosjeku.

Prije Pelicansa (ovo mu je četvrta sezona za njih) Holiday je igrao 4 godine za Philadelphia Sixerse koji su ga izabrali kao 17. izbor prve runde drafta 2009. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE