Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Julian Wright ima priliku postati starter

Sljedeæi tjedan poèinje trening kamp New Orleans Hornetsa i Julian Wright æe imati priliku preuzeti Peði Stojakoviæu mjesto u poèetnoj petorci.

Wright se muèio prošle sezone, ali vlasnik Hornetsa, George Shinn, želi da trener Byron Scott poradi na razvoju mladih igraèa. “Wright može igrati i na poziciji niskog krila i na poziciji beka šutera, ali sada želim da se potpuno privikne na poziciju niskog krila,” rekao je Scott za Times-Picayune. “To je ono na èemu smo radili tijekom ljetnje lige. To je jedina pozicija na kojoj želim da igra, tako da se može priviknuti, da mu to postane prirodna pozicija.”

Prošle sezone Scott je vratio Wrighta na klupu zbog ponavljanih pogreški i  izjavio je kako se Wright pogoršao nakon solidne rookie sezone 2007-08.

“Pokušavaju me nauèiti da igram jednu poziciju, tako da mogu dati sve od sebe,” kaže Wright. “Za to služi trening kamp, da otkrijemo što æe uèiniti momèad boljom kako bismo igrali na najvišoj moguæoj razini. Sve što mogu uèiniti je da pokažem na èemu sam radio i da time doprinesem momèadi.”

Julian Wright prošle je sezone odigrao 54 utakmice od kojih je startao u njih 19. Za 14 minuta igre postigao je uèinke od 4.4 poena, uz 57% uspješnosti, i 3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE