Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jusuf Nurkić čeka zeleno svjetlo liječnika

U zanimljivom duelu za osmu poziciju na Zapadu između Portland Trail Blazersa i Denver Nuggetsa, sudjelovanje u doigravanju ipak su izborili Trail Blazersi na krilima Damiana Lillarda.

Veliko pojačanje koje je pristiglo na polusezoni upravo iz Nuggetsa, Jusuf Nurkić propustio je posljednja dva tjedna zbog problema s ozljedom noge, no nove informacije donose pozitivne vijesti.

Još uvijek čekam rezultate liječnika. Moram priznati da se dobro osjećam tako da čekam da dobijem zeleno svijetlo od liječnika kako bi se vratio na parket“, izjavio je Nurkić nakon laganog treninga.

Treba istaknuti kako je ekipa Portlanda s Nurkićem u sastavu ostvarila 16-6 omjer uz 15,2 poena, 10,4 skoka i 3,2 asistencije te 1,9 blokadu za 29 minuta u prosjeku za bosanskohercegovačkog centra.

Prvu utakmicu doigravanja Blazersi igraju protiv Golden State Warriorsa u nedjelju u 21:30 po srednjoeuropskom vremenu i treba sačekati nove informacije da vidimo hoće li Juka biti spreman za prvo doigravanje u njegovoj NBA karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE