Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jusuf Nurkić:”Odgovara mi što igramo bez publike”

Poslije godine i pol dana, bosanskohercegovački košarkaš i igrač Portland Trail Blazersa, Jusuf Nurkić vraća se na parkete na završnici sezone u Orlandu. Juka je 2019. godine doživio ozljedu potkoljenične kosti, a za američke medije je otkrio kako mu novi uvjeti u kojima će se odigrati završnica lige u Disney Worldu ne smetaju.

„Veliki sam emotivac. Činjenica da nećemo igrati pred navijačima za mene je čak i dobra. Samo ti, suigrači i TV ekipa. To će više izgledati kao trening. Za mene je na kraju ispalo najbolje moguće. Poslije ozljede mi je dobro došlo što sam prošao kompletne pripreme“ – rekao je Nurkić.

Trener Blazersa, Terry Stotts, rekao je da će Nurkića na današnjoj utakmici protiv Pacersa istovremeno koristiti s još jednim centrom, Hassanom Whitesideom. 

„Igrat će njih dvojica zajedno. Sada imamo priliku to isprobati. Jusuf će u toj situaciji imati ulogu razigravača, znate da čovjek ima asistenciju. On je i prijetnja za koš, ali i asistencijom. Stoga se nadam da ćemo vidjeti jedno od onih visokih dodavanja.“ – kaže Stotts.

Latest Posts

NE PROPUSTITE