Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

(VIDEO) Kakva završnica u Torontu, Kawhi u zadnjoj sekundi zabio za pobjedu, Blazersi nakon 2000. ponovno u finalu Zapada

Bez Jusufa Nurkića, uz ozljedu Rodneyja Hooda tijekom drugog poluvremena, uz užasnu šutersku večer Damiana Lillarda, ‘Portland Trail Blazersi’ slavili su u Coloradu i prošli u finale Zapada! Enes Kanter je unatoč ozljedi ramena bio prisiljen igrati 40 minuta, ali niti to ‘Nuggetsi’ nisu iskoristili i ‘Portland’ je na krilima CJ-a McColluma izborio prolaz.

Prvo je to finale Zapada za ‘Blazerse’ još tamo od 2000. godine i onog kontroverznog poraza u sedmoj utakmici protiv ‘Los Angeles Lakersa’. Malo tko ih je vidio ovako daleko, proglašavani su kao ‘jackpot’ za bilo koga već u prvoj rundi doigravanja nakon što se ozlijedio Nurkić, ali prvo su poslali na odmor Russella Westbrooka i Paula Georgea, a sada i Nikolu Jokića i Jamala Murrayja.

DENVER – PORTLAND 96:100 (3-4)

Kakav kraj utakmice u Torontu! Drama nad dramama u posljednjim sekundama i ubačaj Kawhija Leonarda sa sirenom preko Joela Embiida za pobjedu ‘Raptorsa’ 92:90. Teško da je uistinu moglo dramatičnije. Kroz svih 48 minuta u Torontu se vodila velika bitka, a vrhunac se dogodio u zadnjih nekoliko sekundi. Prvo je četiri sekunde prije kraja Jimmy Butler izjednačio na 90:90 da bi nakon toga Kawhi Leonard sa sirenom i preko ispružene ruke i tijela Joela Embiida ubacio za pobjedu:

 

Iz vrlo teške pozicije Leonard je pogodio, lopta se visoko odbila od obruča, zatim se vratila i ponovno odbijala da bi na kraju ipak prošla kroz mrežicu za oduševljenje u Scotiabank Areni!

TORONTO – PHILADELPHIA 92:90 (4-3)

Latest Posts

NE PROPUSTITE