Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kandidati za klupu Knicksa

Iako se u već nekoliko navrata pisalo kako će Kurt Rambis ostati glavni trener New York Knicksa i poslije ove sezone, u medije je izašla informacija kako su još dvojica trenera u užem izboru Phila Jacksona.

Jedan od dvojice kandidata je bivši glavni trener Golden State Warriorsa i bivši igrač New York Knicksa, Mark Jackson. Po informacijama izvora bliskih klubu, navodi se da je Phil već imao razgovor s Markom. Također se navodi kako je Phil i 2014. godine imao Marka na popisu želja, ali je tada klupu preuzeo rookie trener, Derek Fisher.

Mark Jackson je sasvim sigurno jedan od miljenika navijača, pošto je igrao svojih prvih pet sezona u NBA ligi, u dresu Knicksa.

Drugi kandidat je bivši glavni trener Cleveland Cavaliersa, David Blatt, koji je dobio otkaz u siječnju, iako je imao omjer 30-11. Blatt je prije Clevelanda bio trener Maccabi Tel Aviva četiri godine, s kojima je šokirao Europu i osvojio Euroligu 2014. godine, te za četiri godine provedene ostvario omjer 225-55.

Zasad je Rambis vodeći u utrci za glavnog trenera Knicksa, jer je upoznat s triangle napadom, a ni jedan od gore navedenih trenera nije igrao za Phila, niti bio asistent Philu, te tako nisu upoznati s triangle napadom, kojeg Phil preferira, te po tome traži trenera. Ako se dogodi da Phil odustane od forsiranja triangle napada, sasvim sigurno će još neki slobodan trener biti u igri za klupu New York Knicksa, a trenutno ih ima nekoliko.

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE