Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kandidati za novog trenera Kingsa

Nakon lošeg otvaranja sezone s omjerom 11-13 Sacramento Kings su otpustili glavnog trenera Mikea Malonea u ponedjeljak. Trenutno je Tyrone Corbin premješten na poziciju glavnog trenera dok se ne nađe rješenje. Za novog trenera se spominju imena kao George Karl, Mark Jackson, Chris Mullen i Vinny Del Negro.

Glasine kruže kako su Kingsi zainteresirani za usluge Georgea Karla, bivšeg trenera Denver Nuggetsa. Već dugo Karl traži posao glavnog trenera. Izjavio je: „Ja sam strpljiv. Ako se zanimaju za mene, onda se zanimam i ja za njih.

Chris Mullin je također zainteresiran za posao glavnog trenera. On trenutno radi u Sacramentu kao savjetnik, dok je prije bio izvršni dopredsjednik Warriorsa. Mnogi vjeruju da će teško nešto više uspjeti. No, ako pogledamo nedavne aktivne igrače poput Jasona Kidda i Dereka Fishera na pozicijama glavnog trenera, zapošljavanje Mullina i ne bi toliko čudilo. Svakako će za njega biti jako teško da odvede Kingse u playoff, posebno u mnogo težoj Zapadnoj konferenciji.

Glasine govore da su Kingsi kontaktirali Vinny Del Negra. O tome se još mnogo ne zna. Del Negro je predvodio momčadi Chicago Bullsa i Los Angeles Clippersa do playoffa.

Ovo je tek početak špekulacija i još se ništa sigurno ne zna. Kada se nešto više sazna ili se odabere glavni trener, o tome ćemo vas obavijestiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE