Karl Anthony-Towns najspretniji, Klay Thompson osvojio trice, LaVine i Gordon nestvarni

Najbolja All-Star subota svih vremena. Tko je sinoć ostao budan do ranih jutarnjih sati, nije požalio. Nakon dugogodišnjih ”dosadnjikavih” večeri, napokon je sve sjelo na svoje mjesto.

Prvo natjecanje, Skill Challenge, koje je rezervirano za razigravače i bekove, dobio je visoki igrač Timberwolvesa, fantastični rookie Karl Anthony-Towns koji je u vrhunskom finalu svladao Celtica Isaiaha Thomasa.

Natjecanje u tricama završilo je očekivano; glavni favoriti su bili Splash braća iz Warriorsa, a na kraju su imali najbolje rezultate finala. Klay Thompson je bio bolji od svog razigravača Stephena Curryja te je kući odnio trofej s 27 bodova u finalnoj rundi. U finalu je još bio rookie Phoenix Sunsa Devin Booker, ali nije imao šanse.

https://www.youtube.com/watch?v=qtCss0bxp2g

Kraj večeri donio nam je najbolje natjecanje u zakucavanjima svih vremena. Aaron Gordon i Zach LaVine pružili su nam show o kojem će se pričati još dugo, dugo vremena. Will Barton i Andre Drummond kao da se nisu natjecali. Pobjedu je na kraju odnio LaVine u duplom tie-breaku, jer su gotovo sva zakucavanja navedenog dvojca bile čistih 50! Tko nije ostao budan, zažalio je.