Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Karl Anthony-Towns najspretniji, Klay Thompson osvojio trice, LaVine i Gordon nestvarni

Najbolja All-Star subota svih vremena. Tko je sinoć ostao budan do ranih jutarnjih sati, nije požalio. Nakon dugogodišnjih ”dosadnjikavih” večeri, napokon je sve sjelo na svoje mjesto.

- Advertisement -

Prvo natjecanje, Skill Challenge, koje je rezervirano za razigravače i bekove, dobio je visoki igrač Timberwolvesa, fantastični rookie Karl Anthony-Towns koji je u vrhunskom finalu svladao Celtica Isaiaha Thomasa.

Natjecanje u tricama završilo je očekivano; glavni favoriti su bili Splash braća iz Warriorsa, a na kraju su imali najbolje rezultate finala. Klay Thompson je bio bolji od svog razigravača Stephena Curryja te je kući odnio trofej s 27 bodova u finalnoj rundi. U finalu je još bio rookie Phoenix Sunsa Devin Booker, ali nije imao šanse.

- Advertisement -

Kraj večeri donio nam je najbolje natjecanje u zakucavanjima svih vremena. Aaron Gordon i Zach LaVine pružili su nam show o kojem će se pričati još dugo, dugo vremena. Will Barton i Andre Drummond kao da se nisu natjecali. Pobjedu je na kraju odnio LaVine u duplom tie-breaku, jer su gotovo sva zakucavanja navedenog dvojca bile čistih 50! Tko nije ostao budan, zažalio je.

Latest Posts

NE PROPUSTITE