Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Karl-Anthony Towns: Želimo u doigravanje

Za nekoliko godina Minnesota će biti tim koji će se s Golden Stateom boriti za krunu Zapadne konferencije. Imaju mladu momčad punu talenta i potencijala te Toma Thibodeaua, jednog od najboljih trenera današnjice.

Ali učenje kako pobjeđivati u NBA-u je dug proces. Njihov najveći dragulj, Karl-Anthony Towns očekuje kako će ove godine Minnesota napraviti prvi veći iskorak te ući u doigravanje.

“Ući ćemo u doigravanje. Želimo učiniti nešto posebno i to nas tjera  da radimo i napredujemo, te na kraju to stvarno i učinimo.” 

Vrlo je moguće da Minnesota uđe u doigravanje. Nakon zadnje sezone su svi napredovali i napravili iskorak. Najveći zadatak Thibodeau će biti poboljšanje obrane koja prošle sezone baš i nije bila u najboljem stanju. Moguće je da će se boriti s još 2 ili 3 momčadi za zadnje i predzadnje mjesto koje vodi u doigravanje.

Townsu se sviđa način rada pod novim trenerom.

“Rekao mi je puno toga. Stvarno je pametna i odlična osoba. Ne gledam ga samo kao na trenera nego kao i prijatelja. Ako želimo biti u stanju učiniti nešto posebno, morat ćemo slušati njegove naredbe. To je sve što moramo raditi.”

Odlično je kada prva zvijezda i trener imaju dobar odnos kao u ovome slučaju. S obzirom na to možemo očekivati dugi niz godina u kojima će njih dvojica predvoditi Minnesotu na njihovom putu do prstena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE