Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Karl æe još prièekati na 1000. pobjedu

George Karl, trener košarkaša Denvera, imao je priliku u utorak naveèer postati tek sedmi trener u povijesti NBA lige s minimalno 1000 pobjeda. No, na ulazak u birano društvo æe Karl još malo prièekati.

Naime, Denver je poražen kod Charlottea (100-98) u utakmici gdje su opet kod pobjednika dominirala dva igraèa. Stephen Jackson i Gerald Wallace su kombinirano ostvarili sljedeæe brojke: 43 poena, 18 skokova i 12 asistencija. Bila je to peta domaæa pobjeda Charlotte u posljednjih šest nastupa. Denver je imao šansu za ulazak u produžetak, ali je Chauncey Billups sa zvukom sirene, iz kuta, promašio šut za 100-100.

Golden State je izgubio i èetvrtu utakmicu zaredom, odnosno devetu u posljednjih deset nastupa. Za ovu u utorak im se nema što prigovoriti, jer su èak i dugo vremena prijetili ponajboljoj momèadi Zapada, Dallasu, koji je na kraju slavio 105-100. Dirk Nowitzki sa 25 i Jason Terry sa 20 poena su bili predvodnici Dallasa.

Osmi put zaredom su Los Angeles Lakersi pobijedili Washington, ovaj put u svom Staples Centeru sa 115-109. Pau Gasol je ubacio 21 poen uz 14 skokova i osam asistencija. Kobe Bryant je dodao 32 poena, a Lamar Odom 24 poena uz sedam skokova. Treba reæi da je ovo Washingtonu bio jedanaesti poraz u isto toliko gostovanja ove sezone, te samo oni i Clippersi nemaju niti jednu pobjedu na strani. Nije ih ovom prilikom spasio niti opet odlièni John Wall (prvi izbor drafta) sa 22 poena, pet skokova i 14 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE