Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Karl Malone nezadovoljan promjenom trenera

Bivša zvijezda Utah Jazza Karl Malone kaže kako trener Jerry Sloan ne bi nikada odustao i da se vjerojatno zasitio nekih igraèa i raznog smeæa koje dolazi uz trenerski posao.

“Promjenili su parket i dresove u staru školu. Neka netko kaže igraèima da poènu igrati kao stara škola”, rekao je Malone. “To bi možda radilo. Troše puno novca na ostale stvari, mogli bi to reæi igraèima. Tako se meni èini.”

Malone je razmjenio nekoliko poruka sa trenerom Sloanom otkako je on dao otkaz, i nije zadovoljan nekim analitièarima i igraèima koji su bili posebno kritièni prema treneru. Deron Williams (slika) se nedavno sukobio sa trenerom Sloanom.

“Ti si profesionalac”, rekao je Malone. “Ne moram ti ja objašnjavati snimke. Ako želiš zaustaviti igraèa, za što ti plaæaju milijune dolara, kupi si televiziju i sam prouèi protivnika.”

Niti jedan igraè nije sudjelovao na konferenciji za novinare u kojoj je Sloan objavio svoju odluku za ostavkom. “Mislim da uopæe ne moram odgovoriti na to bih li ja bio tamo ili ne”, kaže Malone. “Ako moram nešto reæi, ili uèiniti nekome, pogledati æu ga u oèi i reæi mu što imam. To je moj naèin.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE