Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Karl želi zadržati Anthonyja u Denveru

George Karl, kojem je poèetkom godine dijagnosticiran rak grla, posjetio je Josha McDanielsa. McDanielsu je kao NFL treneru Denver Broncosa poznat osjeæaj napuštanja momèadi od strane njezinih najboljih igraèa.

Trener Nuggetsa bio je poseban gost u trening kampu Broncosa u Dove Valleyju tako da su odmah poèele špekulacije kako je glavna tema razgovora izmeðu dva trenera profesionalnih momèadi bila kako zadržati All-Star krilo Carmela Anthonyja u gradu. Naime McDaniels se u svojoj kratkoj povijesti s Broncosima dva puta našao u sliènoj situaciji i u obje su njegovu ekipu napustile NFL zvijezde Jay Cutler i Brandon Marshall. Karl je priznao da bi on volio zadržati Anthonyja u svom rosteru ali da ta odluka izlazi van njegovih ovlasti.

McDaniels je pozvao Karla kao posebnog gosta na trening priznajuæi kako se divi košarkaškom treneru kao vrsnom struènjaku  i iznimnoj osobi koja je uspjela pobijediti dva raka (op.a. prije raka grla imao je rak prostate). Karlu je ovo prvi posjet NFL momèadi Denver Broncosa ali kao veliki NFL zaljubljenik prije je veæ posjeæivao treninga kampove Brownsa i Green Bay Packersa u vremenima kad je bio trener Cleveland Cavaliersa odnosno Milwaukee Bucksa.

Osim nadahnuæa svojoj momèadi, McDaniels je u Karlu vidio kolegu trenera, iako iz drugog profesionalnog sporta, s kojim bi mogao podijeliti svoja iskustva s terena kao što su odnosi prema igraèima, medijima…  Nisu konkretno prièali o Anthonyju i o njegovoj nepotpisanoj ponudi produženja ugovora na 3 godine i 65 milijuna $. Podsjetimo se, zvijezda Nuggetsa je glavna tema moguæih tradeova ovog ljeta pošto još uvijek nije potpisao produljenje vjernosti momèadi iz Colorada s kojom je ugovorom  vezan još godinu dana. Dodatni nemir navijaèima pobudila je Anthonyjeva gesta stavljanja svoje kuæe u okolici Denvera na prodaju što bi navodno trebala biti jasna indikacija da želi nastaviti karijeru u New Yorku gdje je ovog ljeta oženio  glumicu LaLu Vasquez.

Karl koristi svaku priliku za razgovor sa svojom zvijezdom kako bi mu istaknuo da su izranjavani Nuggetsi lani ipak pobijedili 53 utakmice u regularnoj sezoni. Olakotna okolnost bi takoðer trebala biti da æe se George Karl vratiti na klupu svoje ekipe iako doktori istièu da æe proæi 10 do 12 mjeseci nakon pružene mu terapije prije nego æe biti 100% spreman tako da æe na poèetku sezone propustiti prvih par gostovanja u back-to-back utakmica kako bi mogao ‘napuniti baterije’.

Latest Posts

NE PROPUSTITE