Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Katastrofalni Hornetsi u porazu protiv Sixersa

Košarkaši Philadelphia 76ersa su zahvaljujuæi oèajnoj igri New Orleans Hornetsa došli do svoje 8. pobjede u ovoj sezoni. Konaèni rezultat susreta je bio 88:70.

Izuzevši Chrisa Paula svi èlanovi poèetne petorke Hornetsa su danas odigrali ispod oèekivanja. Trevor Ariza i David West su kombinirali šutirali iz igre 4-21, a uz to loš uèinak je ostvario i Talijana Marco Belinelli šutiravši iz igre 3-9. Emeka Okafor nije postigao koša iz igre a uputio je pet puta loptu prema košu.

Na drugoj strani kod Sixersa su briljirali Iguodala i Brand. Zahvaljujuæi i odliènom Williamsu sa klupe te Jrueu Holidayu tri minute prije kraja poluvremena vodili su sa visokih 43:18. U nastavku su bez ikakvih poteškoæa zadržali prednost i potpuno zasluženo slavili.

Chris Paul je upisao 25 poena (8/12 iz igre), a k tome je dodao ‘samo‘ 3 asistencije. No, gledajuæi momèadski uèinak Hornetsa kada su u pitanju asistencije moramo pohvaliti Paula, naime (po)najbolji playmaker lige je upisao tri od svih èetiri asistencije na susretu svoje ekipe. Onu preostalu, èetvrtu asistenciju je dodao Trevor Ariza, koji je uz to uhvatio 10 lopti i ubacio 5 poena.

Kod pobjednièke momèadi je Andre Iguodala ubacio 16 poena i dodao 10 skokova te 5 asistencija, dok je Brand upisao double-double uèinak od 15 poena i 13 skokova. 17 poena je dodao spomenuti Lou Williams, a 12 Jrue Holiday.

Latest Posts

NE PROPUSTITE