Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

“Kawhi je najbolji igrač lige”

Nakon pobjede nad Memphis Grizzliesima u šestoj utakmici 103:96, trener San Antonio Spursa Greg Popovich, imao je samo riječi hvale za svog glavnog igrača Kawhija Leonarda. Popovcih je odmah rekao kako je on najbolji igrač.

Nismo dobro završavali akcije kao Memphis“, rekao je Greg. „Imali smo malih problema, jer to se dogodi, ali prema mom mišljenju, Kawhi je najbolji igrač lige trenutačno. Najbolji je two-way igrač i sve to radi elegnatno, impresivan je“, izjavio je Popovich.

Leonard je u šestoj utakmici imao 29 poena, 8-19 šut, devet skokova, četiri asistencije i tri ukradene. On je i kandidat za MVP nagradu, a protiv Memphisa je u prosjeku imao 31,2 poena i 54,8% šut.

Kada su mu rekli za ove komentare Popovicha, David Fizadale nije potvrdio da je Leonard apsolutno najbolji, ali nije to ni negirao.

Ono što ga čini drugačijim od ostalih je to što ne znam na koliko će posjeda on sudjelovati. Aktivan na oba dijela terena. A njegova fizička snaga, to još nikad nisam vidio. Mislim, čovječe, on samo radi, radi i radi sve dok ne pronađe načina da napravi nekakvu akciju, pobjedničku akciju, bez obzira je li to ukradena, blok, skok, ulazak, dodavanje“, izjavio je trener Memphisa David Fizdale.

Fizdale je također izjavio kako je Leonard jako dobra osoba, a to samo dodatni bod fantastičnim predstavama koje iz večeri u večer pruža Kawhi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE