Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kawhi Leonard je dao ultimatum vodstvu Clippersa; želi da dovedu zvijezdu Celticsa

Prema različitim izvješćima, Kawhi Leonard već je izrazio vodstvu svoje momčadi, LA Clippersa potrebu za dovođenjem razigravača koji ima dobar i efikasan šut.

“Jasno je kako im je potreban razigravač, koji ima dobar šut. Svi to znaju, a Kawhi Leonard privatno se posebno založio za dovođenje jednog takvog igrača”, rečeno je u emisiji ESPN-a First Take.

U tradeu koji je predložio Andrew Hughes iz Hardwood Houdinija, on detaljno opisuje scenarij koji bi mogao rezultirati postizanjem tog cilja – dolaskom Kembe Walkera u Clipperse u zamjenu za njihovu zvijezdu Paula Georgea i Landryja Shameta.

Ako je situacija s Paulom Georgeom doista toliko loša, dobitak nekoliko draft pickova i Walkera bi u sljedećih nekoliko sezona na dobar način sačuvao obraz Clippersa u vezi onog na što bi povijest gledala kao na katastrofalnu transakciju.

Daniel Theis bio bi solidan dodatak na poziciji centra ukoliko Montrezl Harrell uđe u free agency, dok bi Boston dobio kvalitetnog superstara, koji bi bio odličan dodatak jezgri koju čine Jaylen Brown i Jayson Tatum.

Ne samo da bi dovođenje Georgea u redove Celticsa izgradilo najbolji krilni trio u novijoj povijesti, već bi im se pridružio i jako solidan igrač Landry Shamet. Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi u sljedećim tjednima i mjesecima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE