Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kawhi Leonard se vraća u četvrtak protiv Pelicansa?

Krilo San Antonio Spursa Kawhi Leonard mogao bi se prema pisanju ESPN-a vratiti na parket u četvrtak protiv New Orleans Pelicansa.

Ako se uspije vratiti sljedeći tjedan, to će biti veliki uspjeh, budući da se Leonardu zamjeralo da njegov oporavak predugo traje, a kružile su i priče da se nije slagao s liječnicima momčadi o tome kako postupati s ozljedom i spekulacija da postoji neslaganje s timom.

Leonard je igrao devet utakmica, nakon što je propustio prvih 27 utakmica ove sezone zbog ozljede noge, ali je od 13. siječnja ponovno izvan stroja, te od tada nije igrao.

Trener Spursa Gregg Popovich izjavio je novinarima u veljači da nije očekivao da će se Leonard vratiti ove sezone. Samo nekoliko dana kasnije, ESPN je izvijestio da se Leonard, koji je bio u New Yorku tražeći drugo mišljenje o svojoj ozljedi, planira vratiti na parket.

“Bit ću iznenađen ako se vrati ove sezone”, rekao je Popovich 21. veljače. “Samo je još X broj utakmica, koji nam je ostao do završetka sezone, a mislim da on još uvijek nije spreman za nastavak. Ako se to slučajno dogodi, to će biti prilično kasno za našu sezonu. Bit će to teška odluka. Koliko je teško nekoga vratiti u momčad i opet ga uigrati? Samo pokušavam biti iskren i logičan. Iznenadio bih se ako vrati ove sezone. “

Leonard je prošlog tjedna potvrdio novinarima svoju namjeru da se vrati na parket ove sezone i izrazio želju da ostane u San Antoniju do kraja karijere.

“Napredak koji sam ostvario je super”, rekao je Leonard novinarima. “Bol se smanjuje. Teško je to objasniti, ali definitivno sam bolje. Osjećam se bolje i osjećam se ugodno.”

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE