Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kawhi po prvi puta nastupio protiv bivših suigrača

Ozljedama poharani Warriorsi upisali su novi poraz, a za njih je dobra vijest što se barem vratio Draymond Green. Green je odradio 22 minute protiv Jazzera, mešutim nije uspio spriječiti poraz.

Bio je to lagan posao za Utah, već do poluvremena je ostvarena ugodna prednost i u nastavku susreta Jazzeri su samo održavali visoku razliku. Nekada ranije bilo bi nezamislivo gledati ovako nemoćne Warriorse koji niti u jednom trenutku nisu izgledali kao momčad koja izgleda kao iole sposobna zaprijetiti, a kamoli se potpuno vratiti u susret.

 

Ovaj put nije bio prijeko potreban vrhunski učinak Bojana Bogdanovića, hrvatski reprezentativac imao je lošu šutersku večer, 4/15 iz igre odnosno 2/9 za dva i 2/6 za tri poena čemu je dodao dva skoka i dvije asistencije.

Ovaj put povukli su drugi, Rudy Gobert upisao je 25 poena i 14 skokova, Mike Conley 22 poena i sedam asistencija te Donovan Mitchell s 23 poena i osam skokova.

 

Na suprotnoj strani jedini koji je mogao u istu rečenicu s Jazzerima je D’Angelo Russell koji je upisao 33 poena i osam asistencija. Po 11 poena i šest skokova dodali su Jordan Poole i Marquese Chriss.

Kawhi Leonard zaigrao je prvi put protiv Raptorsa koje je prošle sezone vodio do naslova prvaka. Bio je jako blizu triple-double učinka unatoč šutu 2/11 iz igre, nedostajala mu je samo jedna asistencija.

 

Raptorsi su utakmicu izgubili vrlo lošim zatvaranjem skoka. Clippersi su ih nadskakali s pomalo nevjerojatnih 66:38, imali su 20 napadačkih skokova dok su Raptorsi uhvatili tek pet u napadu što je ipak velika razlika na kraju u broju napada koje su Clippersi dobili.

Loša vijest iz ovog dvoboja je ozljeda Landryja Shameta kojem je stradao gležanj te je uz pomoć morao do svlačionice. Koliko dugo će pauziratim nije poznato, ali nije izgledalo nimalo dobro.

 

Ivica Zubac dobio je 17 minuta i za to vrijeme upisao šest poena (3/9 za dva) i uhvatio devet skokova. Lou Williams ubilježio je 21 poen, Montrezl Harrell 14 poena uz 11 skokova, Kawhi Leonard 12 poena uz 11 skokova i devet asistencija, a Jamychal Green dodao je deset poena i 12 skokova.

Kod Raptorsa Pascal Siakam upisao je 16 poena, deset skokova i šest asistencija, a Norman Powell 15 poena.

NBA:

Golden State Warriors – Utah Jazz 108:122

Los Angeles Clippers – Toronto Raptors 98:88

 

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE