Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kelly Olynyk postaje nezaštićeni slobodni igrač

Boston Celticsi su povukli svoju kvalifikacijsku ponudu za centra Kellyja Olynyka. On je tako postao nezaštićeni slobodni igrač i Boston više neće imati pravo da ga u slučaju izjednačavanja ponude drugih momčadi zadrži u svojim redovima.

Razlog za ovakvu odluku Celticsa jeste to što im je Gordon Hayward potvrdio da dolazi i potreban je prostor na salary capu za njegov dolazak. Vjerojatno će Kelti morati još nekog igrača poslati u razmjeni negdje drugdje. Spominje se da bi to možda mogao biti Marcus Smart. No o tome ćemo saznati ovih dana.

Olynyk je u NBA ligu došao 2013. godine kada su ga na draftu kao 13. izbor prve runde izabrali Dallas Mavericksi, ali su ga još za vrijeme draft večeri poslali u Boston Celticse.

Nakon četiri godine rookie ugovora, Olynyk je kao što smo rekli postao nezaštićeni slobodni igrač i sam odlučuje o budućnosti. Sam Amick je već na svom tweeteru najavio da su za njega zainteresirani Atlanta Hawksi i Indiana Pacersi.

Naredni dani će nam pokazati jesu li ovi navodi točni ili će Olynyk nastaviti svoju karijeru negdje drugdje osim Pacersa ili Hawksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE