Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kelly Olynyk propušta početak sezone

Muke po Boston Celticse, krilni centar Kelly Olynyk mogao bi propustiti početak nove NBA sezone zbog ozljede ramena.

Iako se odmah nakon što je iščašio desno rame na samom kraju prošle sezone, artroskopija doimala kao najbolje rješenje, Olynyk je odlučio sačekati s odlaskom “pod nož” s namjerom da pomogne reprezentaciji Kanade u kvalifikacijama za odlazak na Olimpijske Igre u Rio.

Bol je očito bila prejaka te se 25-godišnjak ipak odlučio na operaciju početkom lipnja, propustivši kvalifikacijski turnir na Filipinima (Kanada ostala bez OI).

Očekivano vrijeme oporavka nakon takve vrste zahvata iznosi 5 mjeseci – dovoljno da Olynyk propusti uvod u novu sezonu.

Konkurenciju ispod koša u Celticsima ovog je ljeta dodatno pojačao All-Star igrač Al Horford, dok je momčad napustio Jared Sullinger (Toronto Raptors).

Uprava kluba htjela bi preko tradeova doći do još kojeg zvučnog imena koje bi “Kelte” što prije gurnulo u borbu za vrh Istoka.

Među prvima na listi za odstrjel nalazi se dugokosi Olynyk, koji je prošle sezone zabijao 10 koševa po utakmici te hvatao 4,1 skok.

Ne sumnjamo da bi se vrlo dobro uklopio u većinu NBA momčadi kao solidna opcija s klupe u obliku modernog krilnog centra s 213 centimetara visine te vrlo dobrim šutom za tri poena (40% prošle sezone).

Latest Posts

NE PROPUSTITE