Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kelti se izjednaèili sa Orlandom

Sinoæ su u NBA ligi odigrane tri utakmice, a jedinu domaæu pobjedu ostvarili su igraèi Nuggetsa.

Celticsi su ostvarili 15-tu ovosezonsku pobjedu, te se izjednaèili sa Orlandom na prvom mjestu Istoène konferencije. Najzaslužniji za gostujuæu pobjedu nad Spursima bili su Kevin Garnett sa 20 koševa i 7 skokova, Rajon Rondo sa 12 koševa i isto toliko asistencija, te Ray Allen sa 15 koševa. Kod Spursa najefikasniji bili su Tim Duncan sa 16 koševa i 15 skokova, te Tony Parker sa 17 koševa i 7 asistencija.

Nakon utakmice Kendrick Perkins je izjavio: “Imali smo samo 2 napadaèka skoka, odigrali smo prilièno loše u tom segmentu igre. U napadu smo funkcionirali izvrsno, protok lopte bio je brz, odigravali smo dogovorene akcije…”.

Rocketsi su takoðer upisali gostujuæu pobjedu nad Warriorsima, pobjedu im je u zadnjim sekundama utakmice donio Aaron Brooks koji je bio siguran sa crte slobodnih bacanja; utakmicu je završio sa 25 koševa i 7 asistencija. Carl Landry ubacio je 22 koša, uz 9 skokova, a Luis Scola (12k i 13sk) i Shane Battier (1ok i 10sk) su upisali double double. Warriorse je predvodio Monta Ellis sa 24 koševa i 8 asistencija.

Nakon utakmice trener Warriorsa Don Nelson je izjavio: “Preživio sam, malo mi se vrti, ali ne znam koji je razlog tome”.

Rezultati:

San Antonio Spurs – Boston Celtics 83:90
Denver Nuggets – Miami Heat 114:96
Golden State Warriors – Hosuton Rockets 109:111

Latest Posts

NE PROPUSTITE