Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kemba Walker na vrhu liste strijelaca Hornetsa

28. ožujak 2018. pamtit će Kemba Walker do kraja svog života. Naime, Kemba je sinoć u porazu od Cleveland Cavaliersa zabio 21 poen što mu je bilo dovoljno da postane najbolji strijelac u povijesti Charlotte Hornetsa! Kemba je na vrhu zaobišao Della Curryja, oca Stephena i Setha Curryja.

Tako je u svojoj sedmoj sezoni u NBA-u i Charlotteu Walker s 9841 poenom zasjeo na prvo mjesto liste najboljih strijelaca te franšize te je izrazio veliko zadovoljstvo.

“Ovo je nešto vrlo posebno zbog svih kritika i sumnji koje sam dobivao kroz cijelu svoju karijeru, ali ja nastavljam dokazivati da su bili u krivu.” izjavio je Walker.

Svoje čestitke uputio je i vlasnik Charlotte Hornetsa, Michael Jordan.

“Stvarno sam sretan zbog Kembe. Velika je stvar postati najbolji strijelac franšize i to je dokaz njegovog rada, predanosti i ljubavi prema košarci. On je primjer što znači biti Stršljen.”

“Njegov trud, liderstvo i predanost našoj ekipi i našem gradu su veći od ičijih drugih. Ponosan sam što je u mojoj ekipi. Kemba, čestitam!”

Iako je Kemba došao do velikog postignuća, veliko je pitanje ima li on budućnost u Hornetsima. Upravo je Jordan razmišljao o razmjenjivanju Walkera ove zime, a Walker je umoran od neigranja u playoffu. Preostaje nam za vidjeti što nam donosi budućnost i hoćemo li Kembu i iduće sezone gledati u dresu Charlottea.

Latest Posts

NE PROPUSTITE