Thursday, December 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kendrick Perkins ponovno ozlijeðen

Navijaèi Boston Celticsa nikako ne mogu u kontinuitetu pratiti igre svojeg prvog centra Kendricka Perkinsa buduæi da on stalno ima problema s ozljedama koje ga udaljavaju s parketa.

- Advertisement -

Prošle godine, tijekom Finalne serije protiv Los Angeles Lakersa, Perkins se ozlijedio te je propustio najvažniju utakmicu sezone za Celticse. Ta ga je ozljeda maknula s parketa na duže vrijeme te je za njega sezona zapoèela tek prije mjesec dana.

Povratnièku utakmicu nakon ozljede odigrao je protiv Clevelanda. Nakon toga, odigrao je još 11 utakmica, no u ovoj posljednjoj, protiv Golden State Warriorsa došlo je do nove ozljede.

Tijekom utakmice došlo je do ozlijede medijalnog kolateralnog ligamenta, no ipak se radi samo o istegnuæu pa æe propustiti tri sljedeæe utakmice Bostona, a nakon toga bi se trebao vratiti u igru.

- Advertisement -

Postoji moguænost da èelnici i doktori Celticsa odluèe zadržati Perkinsa na rehabilitaciji nešto dulje, kako bi u potpunosti bili sigurni da je ozljeda stvar prošlosti i da može punim intenzitetom igrati i sudjelovati u lovu Celticsa na titulu.

Inaèe, Celticsi cijelu sezonu imaju problema s ozljedama, a ponajviše se to odnosi na njihovu centarsku liniju. Osim Perkinsa, koji je propustio dobar dio sezone, ‘izvan stroja’ su i Shaquille i Jermaine O’Neal.

Latest Posts

NE PROPUSTITE