Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kendrick Perkins se nada povratku na NBA parkete

Kendrick Perkins se nada kako će se vratiti u NBA u novoj sezoni, nakon što je propustio čitavu prošlu sezonu. Perkins trenutačno trenira individualno kako bi ostao u igračkoj formi i kako bi bio pozvan na trening kamp.

Držim svoju kilažu na razini, moram ostati u odličnoj formi. Pokušat ću uraditi ono što mogu. Osjećam se dobro. Radim odlično i samo čekam svoju priliku, ako je dobijem. Promijenio sam dijetu, radio sam na brzini i pokušavam biti bolji. 30 momčadi je u NBA ligi, a ja tražim samo jednu priliku. Doći će. Pokušavam ovo ostaviti sve u Božje ruke“, izjavio je Perkins.

Zadnji put igrao je u sezoni 2015.-16. za New Orleans Pelicanse.

Sjediš i čekaš posao. Želiš igrati, ne želiš samo sjediti kod kuće. Nisam bio spreman za to u tom trenutku. Mislim da sam tada shvatio da ne smijem ništa uzimati zdravo za gotovo“, izjavio je za kraj Perkins.

U svojoj karijeri Perkins je najviše igrao za Boston Celticse, osam sezona, pa onda pet sezona za Oklahoma City Thundere, jednu u Cleveland Cavaliersima i jednu u New Orleans Pelicansima. Ima jedan naslov, 2008. s Bostonom. U karijeri ukupno ima 5,4 poena po utakmici, 5,8 skokova i 1,2 blokadu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE