Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kenny Atkinson novi trener Brooklyn Netsa

Brooklyn Netsi su pronašli novoga trenera za iduću sezonu. Njegovo ime je Kenny Atkinson. Trenutno je na funkciji pomoćnog trenera Atlanta Hawksa, a prije angažmana u Atlanti bio je pomoćnik u New York Knicksima. Igračku karijeru je uglavnom proveo u Europi. Na ovoj poziciji je zamijenio Lionela Hollinsa koji je otpušten u Siječnju.

„Trudili smo se dovesti Kennyja na poziciju glavnog trenera i sada mu želimo dobrodošlicu u našu obitelj“ rekao je Sean Marks. „Kennyjeve godine NBA trenerskog iskustva te rad s uspješnim trenerima Mike Budenholzerom i Mike D’Antonijem donijele su mu potrebno iskustvo za poziciju glavnog trenera. Vjerujemo da Kenny ima temeljna načela košarke, liderstvo, komunikacijske vještine te dovoljno znanja u razvoju igrača što ga čini idealnom opcijom za rad u Brooklynu.“

Brooklyn je sezonu završio na predzadnjem mjestu istočne konferencije s omjerom 21-61, ali neće imati svoj pick prve runde koji ide Bostonu. Ovo će biti vrlo teško ljeto za Netse, trebat će puno toga ponovno posložiti a vjerujemo i da će i naš Bojana Bogdanović imati dobar tretman kod novog trenera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE