Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kenyon Martin neuspješno pokušava pronaæi novu NBA ekipu

NBA košarkaš s 12 godina iskustva igranja u najjaèoj ligi svijeta, Kenyon Martin, pokušava sve kako bi se vratio u ligu i dobio angažman neke od ekipa, no to mu za sada ne polazi za rukom.

Tijekom svoje karijere prošao je kroz tri kluba, igrao je u Netsima, Nuggetsima i Clippersima, za koje je nastupao prošle sezone. S 34 godine na leðima i problemima s koljenima više nije privlaèna “roba”, no on uvjerava kako više nema nikakvih zdravstvenih problema te da je spreman igrati i za veteranski minimum.

“Ne znam odakle proizlaze te prièe da me se ne može kontrolirati”, rekao je martin za Yahoo!Sports. “Naravno da sam imao svojih problema, ali osjeæam kako ljudi misle da me se ne može kontrolirati i da æu pogoršati stanje u svlaèionici u ekipi za koju budem igrao. Tijekom svojih 12 godina nisam nikada radio takve stvari i svi koji su igrali sa mnom znaju da me zanima samo natjecanje i pobjeðivanje.”

U predsezoni je imao kontakte s nekim ekipama, ali do dogovora suradnje nije došlo. Prvo je htio potpisati ugovor s nekom od ekipa koje æe se boriti za naslov prvaka, no sada je spreman potpisati za bilo koju momèad, samo da se vrati u “NBA cirkus.”

“Ako me sutra netko nazove, bez obzira koja to momèad bila, pobjednièka ili ne, prihvatit æu njihov poziv. Ekipe s kojima sam bio u kontaktu mi govore da ne žele trenutno raditi promjene u svojim rosterima, tako da se moram zapitati jesam li toliko loš da me nitko neæe?”, isprièao je Martin svoju trenutnu situaciju.

Hoæe li Martin pronaæi novu ekipu ostaje za vidjeti, ali može se oèekivati da æe ipak uspjeti u svome naumu. Sezona je duga, ozljede se dogaðaju i bit æe ekipa kojima æe dobro doæi visoki igraè s 12 godina iskustva igranja u NBA ligi.

Prošle je sezone Martin odigrao 42 utakmice za Clipperse tijekom kojih je prosjeèno bilježio 5,2 poena i 4,3 skoka, što su najlošije brojke njegove karijere, ali to je iz razloga što je igrao nikad manje minuta po utakmici, 22,4.

Latest Posts

NE PROPUSTITE