Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kerr: “Nema šanse da Curry zaigra u prvoj rundi”

Nakon što se tek bio oporavio od ozljede gležnja, Stephen Curry pretrpio je i ozljedu koljena kada je na njega neoprezno stao njegov suigrač JaVale McGee.

Rezultati magnetske rezonance pokazali su da će Curry izbivati s terena najmanje tri tjedna. Navijači Warriorsa gajili su nadu da će se Curry vratiti tijekom prve runde doigravanja, no Steve Kerr kaže da je to nemoguće.

“Ne, nema šanse da Steph zaigra u prvoj rundi tako da ćemo morati biti spremni igrati bez njega. No, dobra je stvar da smo već prošli kroz ovo i trebamo imati samopouzdanja da možemo i ovaj put.”

Ipak, Kerr je uvjeren da će Warriorsi proći prvu rundu i zatim biti pojačani Curryjevim oporavkom.

“Znamo da se Steph često vraćao nakon ozljeda jači nego prije. Ako sve prođe kako treba, vjerujemo da će nam se Steph pridružiti u nekom trenutku u doigravanju kada već budemo igrali punom parom. To je naš cilj i naš plan.”

Iako je Golden State i bez Curryja izrazito jaka momčad, zasigurno im neće biti lako igrati bez njega, posebice ako u prvoj rundi nalete na protivnike kao što su Thunder, Blazersi ili Jazz što bi moglo stvoriti dosta match-up problema Dubsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE