Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kerr razmišlja o preseljenju Iguodale na klupu

Steve Kerr, novi trener Golden State Warriorsa, razmišlja o tome kako bi umjesto Iguodale na početku sezone na njegovu mjestu mogao startati Harrison Barnes. Razlog ovome je prije svega ozljeda Shauna Livingstona, pričuvnog playmakera Warriorsa. U njegovom odsustvu Iguodala bi, zahvaljujući svojim razigravačkim sposobnostima, donio kreaciju u napadu kada na parketu nije prva petorka.

30-godišnji veteran nikada u svojoj karijeri nije startao s klupe, pa bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi reagirao na novu ulogu. U 758 NBA utakmica u karijeri, Andre je startao u svima.

Odlaskom Iguodale na klupu, sigurno bi patila i obrana. Iako su Barnes i Thompson solidni obrambeni igrači, Warriorsi bi teško na pravi način zamijenili jednog od najboljih stopera u zadnjih nekoliko godina. Također, Iguodala je idealan partner u napadu Thompsonu i Curryju jer sjajno koristi pažnju koja je posvećenja njima i njihovom šutu za tri poena i nerijetko utrčavanjima iza leđa zabija zicere.

Njegovo preseljenje na klupu bi donijelo neke beneficije za drugu momčad, ali i oslabilo prvu petorku na oba kraja parketa pa će novi trener Warriorsa morati odlučiti može li odlazak Iguodale na klupu donijeti više dobra njegovoj momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE