Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant na ljeto u dresu Warriorsa?

Čak ni oni najzahtjevniji navijači Golden State Warriorsa u posljednje vrijeme ne mogu ništa prigovoriti svojim ljubimcima. Aktualni NBA prvaci predvođeni najkorisnijim igračem lige Stephenom Curryjem iz večeri u večer tjeraju sportske analitičare da ih stavljaju u istu rečenicu s nezaustavljivim Jordanovim Bullsima. Da bi situacija u Oaklandu bila još bajkovitija, krenule su i priče po kojima bi se Ratnicima trebao pridružiti nitko drugi doli četverostruki najbolji strijelac lige Kevin Durant.

Ako Durant odluči napustiti svoju Oklahomu, Oakland će biti jedna od primarnih destinacija na kojoj bi mogao završiti, prenosi Yahoo Sports. Njegov ugovor ističe 1. srpnja i od tog datuma počinje lov na sjajnog strijelca, za kojeg su velike ugovore pripremili Washington, Houston, Miami te Los Angeles Clippersi. Informacije o Durantovu odlasku još su uvijek samo glasine, pogotovo zbog toga što je uvijek imao samo riječi hvale za svoj klub i organizaciju.

Durantula u svojoj osmoj NBA sezoni u prosjeku zabija 27 poena po utakmici, uz koje najčešće „priloži“ oko osam skokova i pet asistencija. Njegova Oklahoma trenutno drži treću poziciju u Zapadnoj konferenciji, iza Golden Statea i San Antonija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE