Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant: Ne bojimo se Spursa i Warriorsa

U nedjelju ujutro po našem vremenu igran je jedan od najvećih derbija cijele lige. I gledali smo opet isti film kao i protiv Spursa i Cavaliersa. Golden Stateova napadačka mašina je nemoćnim Thunderima zabila 73 poena već do poluvremena te s 14 poena razlike već grabila prema novoj velikoj pobjedi. U drugom poluvremenu Thunderi su zaustavili pick’n’roll igru Draymonda Greena i Stephena Curryja te su se približili na dva poena razlike. U nastavku nisu imali snage za potpuni preokret te su poraženi sa 116-108.

Nakon utakmice najbolji igrač Thundera Kevin Durant je rekao: “To je ono što želimo raditi“. Govoreći od povratku u utakmicu. „Kada zaostajemo u utakmici uvijek nastojimo izjednačiti je. Nema moralne pobjede u ovom porazu…“

Čovječe, ne bojimo se nikoga od tih timova“, rekao je Durant aludirajući na Spurse i Warriorse. “Uvijek igramo svoju igru. Nitko u svlačionici nije uplašen. Možemo igrati s njima. Ako želimo doći do mjesta gdje želimo biti, moramo moći igrati s njima. Ne podcjenjujemo nikoga.

Oklahoma je trenutačno na omjeru od 38 pobjeda i 14 poraza a Durant kojemu je ovo deveta sezona u ligi, igra na MVP razini upisujući 27,7 poena, 4,5 asista i 8,1 skokova po utakmici. Ipak najviše se očekuje ljeto kada Durantu istječe ugovor s Oklahomom te odlučuje o svome ostanku u ovoj ekipi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE