Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant pohvalio Giannisa Antetokounmpoa

Iako nisu uspjeli okrenuti utakmicu protiv Oklahoma Thundera, jedan igrač Milwaukee Bucksa je ostavio poseban dojam na publiku, a i protivnika. Genijalnim potezima, trećim triple doubleom u sedam utakmica te posteriziranjem Sergea Ibake nakon eurostepa kojega je doslovno započeo na liniji trice posebno je oduševio Kevina Duranta.

Greek Freak, punim imenom Giannis Antetokounmpo, potpuno je oduševio glavnu zvijezdu Thundera.Kada Giannis postane konzistentan šuter, biti će veliki problem za sve nas, nadam se da to neće uskoro. Već sada je problem igrati protiv njega, kada postane opasniji šuter biti će fantastično gledati ga.”, izjavio je Kevin Durant nakon pobjede Thundera. Od dolaska u ligu Giannis je često bio uspoređivan s Durantom zbog sličnih fizičkih karakteristika, jedina zamjerka njegovoj igri bila je vanjski šut. “Mislim da smo na istoj putanji.”, dodao je Durant.

Eksperimentalni potez trenera Bucksa Jasona Kidda da postavi 203 cm visokog Antetokounmpoa na poziciju playmakera urodio je plodom. U zadnjih deset utakmica Grčki reprezentativac ima nevjerojatan prosjek od 19,1 koševa, 10,3 skokova, 7,8 asistencija, 1,9 ukradenih lopti i 2 blokade. Ovi brojevi postaju još fascinantniji kada se zna da su mu tek 22 godine.

Durantove riječi mogu biti kompliment mladom Grku koji u Bucksima ima priliku postati jedan od boljih igrača lige. Navijači Bucksa imaju razloga za optimizam jer njihova mlada ekipa postaje sve bolja i mogu se nadati rezultatima kao iz nekih sretnijih vremena kada su u Bucksima igrali Ray Allen, Glenn Robinson i Vin Baker ili čak onih davnih vremena kada su imali velikog Lewa Alcindorea.

Latest Posts

NE PROPUSTITE