Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant ponovno zatrpao bivšu momčad, 76ersi nižu pobjede

Warriorsi su na domaćem terenu lagano pobijedili Oklahomu, Westbrook je opet imao triple-double, ali to nije bilo dovoljno. 76ersi su na domaćem terenu pobijedili Raptorse, Embiid je bio odličan, a dobru večer imao je i Dario Šarić. Knicksi su u Bostonu iznenadili Celticse, a Rocketsi su kod kuće bili bolji od Bucksa.

Charlotte Hornets – Portland Trail Blazers 107:85

Nakon pet poraza zaredom Hornetsi su upisali pobjedu. Kemba Walker predvodio je ekipu s 23 poena, pet dodavanja, dva skoka i tri ukradene. Nicolas Batum je imao 17 poena, sedam skokova, sedam dodavanja i dvije blokade. Roy Hibbert je ubacio 16 poena, šest skokova i dvije blokade. Damian Lillard je predvodio Blazerse, ubacio je 21 poen, sedam skokova, šest dodavanja. C.J. McCollum je upisao 18 poena, četiri ukradene i dva skoka.

Philadelphia 76ers – Toronto Raptors 94:89

76ersi kod kuće su pobijedili favorizirane Raptorse, a ponovno sjajan je bio Joel Embiid. Ubacio je 26 poena, devet skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Ersan Ilyasova je ubacio 18 poena, pet skokova i dva dodavanja. Dario Šarić je upisao osam poena, devet skokova i dvije blokade. Kod Raptorsa najbolji je bio DeMar DeRozan s 25 poena, šest dodavanja i tri skoka. Kyle Lowry je imao 24 poena, pet dodavanja, četiri skoka.

Washington Wizards – Memphis Grizzlies 104:101

Treća pobjeda Wizardsa zaredom. Najbolji u njihovim redovima bio je John Wall s 25 poena, 13 dodavanja, dva skoka i dvije ukradene. Otto Porter Jr. je upisao 25 poena, sedam skokova. Kod gostiju najbolji je bio Marc Gasol s 28 poena, sedam dodavanja i dva skoka. Mike Conley je imao 20 poena, šest dodavanja i tri skoka.

Boston Celtics – New York Knicks 106:117

Knicksi su prekinuli niz Celticsa od tri pobjede zaredom. Najbolji u njihovim redovima je bio Derrick Rose s 30 poena, deset skokova, pet dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Mindaugas Kuzminskas je upisao 17 poena, šest skokova i dva dodavanja.  S klupe jako dobar je bio Willy Hernangomez sa 17 poena, 11 skokova. Kod Bostona najbolji je bio Isaiah Thomas s 39 poena, tri skoka i dva dodavanja. Jae Crowder je imao 21 poen i pet skokova.

New Orleans Pelicans – Orlando Magic 118:98

Pelicansi su lako riješili Orlando na domaćem terenu. Anthony Davis predvodio je ekipu s 21 poenom, 14 skokova i četiri dodavanja. Landon Galloway je imao 18 poena, tri dodavanja i tri skoka. Tyreke Evans je ubacio 18 poena, pet dodavanja, četiri skoka i tri ukradene. Kod Magica najbolji je bio Aaron Gordon s 14 poena, osam skokova i četiri dodavanja. Elfrid Payton je imao 14 poena tri dodavanja i dva skoka. Mario Hezonja  je odigrao 18 minuta, a za to vrijeme ubacio je osam poena i pet skokova. Damjan Rudež je igrao šest minuta, bez učinka.

Detroit Pistons – Atlanta Hawks 118:95

Druga pobjeda zaredom Pistonsa. Reggie Jackson je imao 26 poena, pet skokova i četiri dodavanja. Tobias Harris je upisao 19 poena, pet skokova. Marcus Morris je ubacio 14 poena, deset skokova i sedam dodavanja. Boban Marjanović je igrao dvije minute, ubacio je dva poena i dva skoka. Kod Hawksa najbolji je bio Paul Millsap s 21 poenom, osam skokova, četiri dodavanja. Dennis Schröder je imao 13 poena, šest dodavanja.

Houston Rockets – Milwaukee Bucks 111:92

Nakon poraza od Heata, Rocketsi su se oporavili pobjedom nad Bucksima. James Harden je predvodio ekipu s 38 poena, osam dodavanja, šest skokova i dvije blokade. Eric Gordon je imao 25 poena, četiri skoka. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 32 poena, 11 skokova, šest dodavanja i tri blokade. Jabari Parker je imao 15 poena, sedam skokova. Mirza Teletović je igrao osam minuta, ali bez poena.

Sacramento Kings – Indiana Pacers 100:106

Paul George je imao 24 poena u pobjedi nad Kingsima. Uhvatio je još četiri skoka i tri dodavanja. Jeff Teague je imao 22 poena, 11 dodavanja, sedam skokova i dvije ukradene. S klupe jako dobru utakmicu imao je Al Jefferson koji je ubacio 20 poena i tri skoka. Kod Kingsa najbolji je bio DeMarcus Cousins s 25 poena, deset dodavanja i 12 skokova i tri blokade. Rudy Gay je imao 21 poen, četiri skoka i dvije ukradene.

Golden State Warriors – Oklahoma City Thunder 121:100

Peta pobjeda Warriorsa zaredom, treća pobjeda zaredom u kojoj su imali preko 120 poena. Nakon što su vrhunski pobijedili Cavse, Warriorsi su na domaćem terenu bili bolji od Thundera. Kevin Durant je predvodio ekipu s 40 poena, 12 skokova i četiri dodavanja i tri blokade. Stephen Curry je imao 24 poena, osam dodavanja, četiri skoka i tri ukradene.  Kod Thundera najbolji je bio Russell Westbrook s 27 poena, 15 skokova, 13 dodavanja, dvije ukradene, dvije blokade, ali i deset izgubljenih. Victor Oladipo je imao 20 poena, tri skoka, dva dodavanja i četiri ukradene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE