Tuesday, October 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant se osvrnuo na susret protiv Oklahome

I u drugom ovosezonskom susretu između Golden State Warriorsa i Oklahoma Thundera, Warriorsi su došli do pobjede ponovo najviše zahvaljujući Kevinu Durantu. Durant, koji će u Oklahomi, vjerojatno cijeli život nositi etiketu izdajice, još je jednom dokazao da se dobro uklopio u novi tim.

- Advertisement -

Nakon visokih tenzija prije i za vrijeme prve utakmice odigrane u studenome, ni za sinoćnju se ne može reći da je prošla bez negativnog naboja.

Igrati protiv Oklahome nikada neće biti obična utakmica za mene. Jednostavno ću samo igrati, ništa posebno se tu ne treba dodati,” izjavio je Durant za ESPN pred sinoćnju utakmicu protiv Oklahome predvođene Russellom Westbrookom koji još uvijek žestoko zamjera Durantu prelazak u redove Warriorsa.

Bit će to emotivan susret, vidjeti ljude s kojima sam proveo dugi niz godina, definitivno će biti emotivno za mene, ali na kraju dana, moram odraditi svoj posao.”

- Advertisement -

Warriorsi su odnijeli pobjedu 121-100 uz 40 koševa Duranta, čime je samo potvrdio da je prelaskom u Warriorse ipak napravio dobru odluku. Warriorsi imaju najbolji omjer lige a Durant je visoko u MVP poretku. Iako, teško da će mu navijači Oklahome to ikada oprostiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE