Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant se vraća u subotu protiv Pelicansa

Najveće ovoljetno pojačanje Golden State Warriorsa, Kevin Durant, ove subote se vraća na parket.

U subotu im u goste dolaze New Orleans Pelicansi, a iako do tada Warriorsi moraju razmišljati i o susretima protiv Minnesota Timberwolvesa i Phoenix Sunsa, dolazak Anthonyja Davisa i društva u Oracle Arenu, zbog Durantova povratka, zasigurno je najiščekivaniji trenutak uoči samog doigravanja za ljubitelje Ratnika.

Prisjetimo se, Durant je ozljedu zaradio u drugoj minuti susreta s Washington Wizardsima posljednjeg dana veljače, kada je na njegovu nogu pao suigrač Zaza Pachulia. Iako se, usprkos Durantovu šepanju, ozljeda na prvu nije činila toliko ozbiljna, dodatne pretrage ustvrdile su istegnuće ligamenata lijevog koljena te ga poslale na nekoliko tjedana mirovanja.

Iako su se Ratnici mučili u prvih nekoliko susreta bez KD-a, od 14. ožujka ne znaju za poraz te su otada upisali čak 11 uzastopnih pobjeda.

Po nekim prognozama Durant je trebao propustiti početak doigravanja, no vraća se u idealnom trenutku za svoju momčad. Warriorsi su praktički osigurali prvo mjesto Zapadne konferencije, imaju 63 pobjede (četiri više od prvog pratitelja San Antonio Spursa) pa bi u posljednjih nekoliko susreta mogli ući sa „pola gasa“ te ih na najbolji mogući način iskoristiti za povratak Duranta u formu.

MVP iz 2014. godine ovog je ljeta pristigao u Warriorse iz Oklahoma City Thundera, a do ozljede je u prosjeku postizao 25,3 poena i 8,2 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE