Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant se vraća večeras protiv Pelicansa

Šest teških tjedna za momčad Thundera je prošlo bez prošlogodišnjeg MVP-a lige Kevina Duranta koji se večeras raća na parkete. Njegova čudna povreda 16. listopada, slomljena Jonesova kost dovela je Thunder u velike probleme. Durant se prošli tjedan vratio treninzima gdje je većinom sudjelovao u vježbama bez kontakta, a jučer je u cijelosti obavio sve zadatke na treningu bez ikakvih ograničenja.

Trener Scott Brooks je najavio da će Durant imati limitiranu minutažu za početak i igrati će oko 30 minuta, te da će plan igre momčadi strukturirati oko njegove minutaže. Prošlu MVP sezonu Durant je završio s prosjekom od 32 poena, 7,4 skoka i 5,5 asistencija.

Durant je prije ove povrede u sedam sezona ukupno izostao sa svega 14 utakmica, te mu je ovo šestotjedno izbivanje s terena do sada najduži period bez nastupa, Ako ćemo gledati povijest povrataka nakon povrede u momčadi Thundera onda od Duranta možemo očekivati jednu super zabavnu utakmicu u rangu nastupa Russella Westbrooka protiv Knicksa kada je za 24 minute ubilježio 32 poena, 7 skokova i 8 asistencija. Unaprijed se veselimo večerašnjem dvoboju s Pelicansima.

Možemo još nadodati kako bi se trebao vratiti njihov 21. izbor s ovogodišnjeg drafta Mitch McGary, te će vjerojatno nastupiti večeras ili najkasnije u idućem susretu protiv 76ersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE