Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant: Sretni smo što je Waiters dio ekipe

Sada već bivši igrač Cleveland Cavaliersa, Dion Waiters, promijenio je sredinu i konferenciju i nastupat će za Oklahoma City Thunder. Povjerenje u novog suigrača, 23-godišnjeg beka šutera ima i Kevin Durant. On vjeruje da njihovoj momčadi može donijeti dobre stvari s klupe, kao nekada James Harden.

„Ne govorim da je on Hardenova zamjena jer smo već daleko iza toga, ali on zna igrati, može ulaziti s klupe i zabijati. On je vrlo dobar igrač. Mnogi ljudi ga uzimaju zdravo za gotovo,“ izjavio je prošlogodišnji MVP. „Već je neko vrijeme u NBA-u i čuješ stvari o njemu koje nisu istinite. Ali on zna igrati košarku. Uzbuđen sam zbog Diona. Jedva ga čekam vidjeti u našem dresu.“

Waiters se nalazi u trećoj godini svoje NBA karijere i ubilježava najslabije brojke. U prve je dvije sezone prosječno ubacivao 14.7, odnosno 15.9 poena, da bi ove sezone stao na brojci 10.5 za nešto više od prosječne 23 minute u igri. Šutira 40 posto iz igre i bilježi 1.7 skok i 2.2 asistencije u prosjeku. Od dolaska u ligu, pokazao je kako je veoma potentan napadač, ali oko njega su se uvijek vezali upitnici o njegovom karakteru.

Durant smatra kako toga s njim neće biti problema u Oklahomi. „Želimo ga ovdje i sretni smo što je s nama.“

Prema natpisima iz medija Thunder će nastaviti startati obrambenog specijalista Andrea Robertsona kada se Waiters priključi momčadi, ali se očekuje kako će novopridošli igrač zauzeti puno minuta na poziciji beka-šutera. Poziciju šestog igrača u momčadi sada drži Reggie Jackson kojemu će se zasigurno promijeniti uloga u momčadi dolaskom Waitersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE