Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant: Sve što želim je igrati košarku

Nakon završene 70. po redu NBA sezone čeka nas zanimljiviji off season. Najveće ime među slobodnim igračima je MVP 2014. godine Kevin Durant. Kako to obično i biva špekulacija ima na sve strane i nakon izjava Durant sve se smješta u pogrešan kontekst.

Nakon provedenih osam godina u dresu Oklahome (nosio je dres Seattlea jednu sezonu prije preseljenja fanšize) vrlo vjerojatno Durantulu na početku naredne sezone nećemo gledati u prepoznatljivom plavom dresu. U Oklahomi digla se panika nakon što je Kevin nedavno izjavio kako mu se sviđa Boston kao sportski grad i da je publika u zelenom gradu fenomenalna.

Skoro je bila priča da će potpisati za Warriorse, a prošle sezone veliki kandidat za potpis Duranta bili su Wizardsi, s obzirom na to da je Durant rođen u DC-u.

Nakon svih ovih pitanja oko sljedeće destinacije Durant je otvorio dušu i rekao što misli u Oklahomi:

„Sve je odlično otkako sam ovdje. Sviđa mi se grad. No, ovi današnji trendovi i rasprostranjenost društvenih mreža mogu te smjestiti gdje bilo. Sve što sam ikada htio imam tu u Oklahomi, to nikada nije predstavljalo problem. Sve što želim je igrati košarku i uživati“.

No, da li bi na nekom većem tržištu Durant mogao zaraditi više i imati bolji maketing:

„Lako je misliti o tome kada dosta toga čujete. Ali kao što sam rekao sve se svodi na ljubav košarci je to je upravo zbog čega sam došao ovdje. Što se novca tiče smatram da sam zaradio dovoljno da bi opskrbio sebe i moju porodicu i sve se svodi na druženje s dobrim ljudima i biti okružen s takvim istim čitavo vrijeme. To je ono najbitnije“, završio je Durant koji je postigao na individualnom planu mnogo i sve što želi je pobjeđivati.

Salary cap od naredne sezone je mnogo veći i to ostavlja prostor mnogim timovima da ga potpišu iako na rosteru već imaju velike ugovore. Nema ekipe u NBA ligi koja neće htjeti barem pokušati dovesti Durantulu. Sada je veliki pritisak na njega samog no što će on odlučiti ostaje da vidimo.

Pobjede su mu bitne, dokazao je svijetu o kakvom se igraču radi i sve što želi svodi se biti najbolji. Sve u svemu iz godine u godinu Oklahoma se pravi baš poteze koje vode ka osvajanju prstena što je Durantu trenutno jedini cilj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE