Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kevin Durant: Sviđa mi se atmosfera u Bostonu

Kevin Durant je 16.03. odigrao prvu utakmicu u Bostonu nakon 23.11.2012. Zbog raznih ozljeda MVP iz 2014. godine nije nastupao u TD Gardenu zadnje 3 godine. Povratak je proslavio u stilu s 28 koševa u 29 minuta na parketu uz pobjedu Oklahoma City Thundera od 130-109.

«Nadao sam se da će sve biti dobro u zadnjoj utakmici da mogu nastupiti ovdje (Boston), prošlo je dosta vremena od kada sam zadnji put bio ovdje.», izjavio je Durant prije utakmice, «Tri godine nisam ovdje igrao, Boston ima jedne od najboljih navijača i uvijek se radujem igranju u ovoj dvorani

Durant je na ljeto slobodan igrač i predmet raznih i čestih špekulacija o nastavku karijere. Boston je uvijek zanimljivo odredište za velike zvijezde. Na pitanje novinara što misli o gradu Bostonu, Durant je odgovorio, »Grad mi se jako sviđa, malo je hladno, ali svi vole sport. Vlada obiteljska atmosfera, imam taj osjećaj kada šetam gradom, da, jako mi se sviđa.», Ovom izjavom Durant je ponudio mrvicu nade navijačima Celticsa koji čekaju novi veliki posao njihovog GM-a Dannya Aingea u nadi slaganja nove pobjedničke generacije nakon zadnjeg naslova iz 2008. godine.

Boston će na ljeto moći ponuditi puni ugovor za Duranta koji je slobodan igrač, napunit će 28 godina i morat će dobro razmisliti gdje želi nastaviti karijeru ako želi doći do naslova. Uz visoki izbor na draftu koji će preuzeti od Netsa, dobrog trenera, odličnu vanjsku liniju, dosta trade potencijala i Dannya Aingea koji je poznat po odličnim poslovnim odlukama, Celticsi će sigurno pokušati doći do Duranta iako će uz sve nabrojano to biti veliki izazov za vodstvo kluba.

Tradicija je definitivno na strani Celticsa i definitivno bi bilo zanimljivo gledati Duranta kako nastavlja seriju hall of fame igrača koji su dio ili cijelu karijeru proveli u Bostonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE